• tel:+ 381 (64) 294-12-78
  • email:eurostil2007@gmail.com

Čime se sve bavimo. . .

gipsarski_radovi.jpg

Gipsarski radovi

Izvodimo sve vrste gipsarskih radova od gips karton ploča: spuštene plafone, lučne plafone, pregradne zidove, lučne zidove, lučne i ravne kaskade, lučne i ravne skrivače svetala, police i šankove itd. Gipsarski radovi se najčešće izvode da bi se dobio bolji izgled prostora u kome provodite najviše vremena. Postavljanjem alu konstrukcije, termo izolacije zidovima i plafonima, dobijate zvučnu i toplotnu izolaciju. Ukoliko želite da sredite i ulepšate vaš prostor, kontaktirajte nas.

Molerski radovi

Molerski radovi

Izvodimo sve vrste molerskih radova, sanaciju oštećenih zidova i plafona, uklanjanje starih naslaga materijala i kreča i gletovanje svih površina. Nakon izvršene pripreme zidova i uklanjanja i najsitnijih neravnina, zidove i plafone premazujemo bojama najkvalitetnijih domaćih i stranih proizvođača. Praksa je da zaštitimo i pripremimo prostor u kome će se izvoditi radovi. Budite slobodni da nas kontaktirate.

spusteni_plafoni.jpg

Spušteni plafoni

Spuštanjem plafona dobijamo idealno ravnu površinu, smanjujemo visinu postojećeg plafona koji je neravan ili previsok. Spuštanjem plafona možete oblikovati vaš prostor onako kako vi želite i dati svom prostoru posebnu atmosferu za uživanje u njemu. Budite slobodni da nas kontaktirate.
 

 

Adaptacija

Adaptacija

Adaptacija kuće, stana ili poslovnog prostora obuhvata veliki broj raznovrsnih, ali međusobno povezanih i uzajamno zavisnih radova i isto toliko specijalizovanih izvođača radova, da vrlo lako može doći do greške. Nepotrebni zastoji i troškovi, ponavljanje nekih radova, sve se to može izbeći dobrim planiranjem. Tu smo da Vam pomognemo oko projekta, proračuna materijala i realizacije planova. Budite slobodni da nas kontaktirate.

suvo_malterisanje.jpg

Suvo malterisanje

Suvo malterisanje se izvodi od gipsanih ploča, ono je najbolje resenje za idealno ravnu puvršinu koju vi želite. Suvim malterisanjem dobijamo brzu i kvalitetnu ugradnju a što je najbitnije i najčistiju. Suvo malterisanje se izvodi sistemom lepljenja gips ploča na pogaču. Budite slobodni da nas kontaktirate.


 

dekorativni_zidovi.jpg

Dekorativni zidovi

Dekorativni zidovi su idealno rešenje za vas prostor. Izvodimo travertino, svahili i oto cento. Budite slobodni da nas kontaktirate 

pregradni-zidovi.jpg

Pregradni zidovi

Pregradnim zidom od gips-karton ploce postizemo brzu ugradnju, cistu i spremnu odmah za gletovanje, bez salovanja, armiranja i stemovanja za instalacije struje i vode. Pregradnim zidom možete lako pragrediti vaš prostor i napraviti od jedne prostorije, dve. Pregradni zid od gipsa se može obložiti jednom, doplom i trodupolom pločom u zavisnosti od vaših mogućnosti. Budite slobodni da nas kontaktirate.

dekorativno-osvetljenje.jpg

Rasveta

Ugrađujemo sve vrste ugradnih i nagradnih lampi i lustera, led i halogenih svetala. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

 

Gipsarski radovi

Potkrovlja

Postavljanje Alu konstrukcije, termo izolacije na plafonu i u pregradnom zidu od gipsa, dobićete idealnu termo i zvučnu izolaciju za vaše potkrovlje. Ukoliko želite da od Vašeg potkrovlja napravite stan, da pregradite prostoriju, da napravite policu u gipsanom zidu za Vašu omiljenu sliku ili pak ugradite dekorativnu rasvetu u plafonu, budite slobodni da nas kontaktirate.
 

Keramičarski radovi

Keramičarski radovi

Vršimo postavljanje pločica svih dimenzija. Odaberite klasično postavljanje, postavljanje pod uglom ili mozaik od pločica. Oblažemo keramikom stepenike i stubove, zidamo kade i tuš kabine. Takođe vršimo pripremu zidova i podova (hidroizolacija, malterisanje, izravnjavajući slojevi, uklanjanje starih pločica). Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Električarski radovi

Elektro radovi

Pružamo usluge elektro-radova svih vrsta od strane profesionalnih električara sa višegodišnjim iskustvom. Vršimo izvođenje nove i popravku stare elektro-instalacije, zamenu i postavljanje elektro razvodnih ormana, zamenu razvodne table i ugradnju automatskih osigurača, ugradnju i popravku kućne rasvete. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

farbanje.jpg

Farbanje

Izvodimo radove farbanja radijatora, vrata, prozora, ograda. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

 

 

postavljanje_laminata.jpg

Podopolagački radovi

Postavljamo sve vrste laminata, parketa i PVC poddova, garantujemo kvalitet i efikasnu ugradnju. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

 

krecenje.jpg

Krečenje stanova

Krečimo svim vrstama boja za zidove - poludisperzija, disperzija i akrilne boje. Budite slobodni da nas kontaktirate.
 

 

 

zidanje_malterisanje.jpg

Zidanje i malterisanje

Firma Euro stil se bavi i zidanjem i malterisanjem kuća i ima izuzetne i kvalitetne majstore. Garantujemo kvalitet i rok koji dogovorimo. Kod nas je najvažnije da radove izvedemo u skladu sa dogovorom koji smo postigli. Pozovite nas i uverite se u to.


 

izolacija.jpg

Izolacije

Postavljamo sve vrste termo i hidro izolacija u vašim objektima, termo izolacije-mineralna vuna, kamena vuna i stiropor, hidro izolacije-dramin, sika i dr. Budite slobodni da nas pozovete.